Visites i Patrimoni

mont
fortmages

 ... VISITES   

 ... NATURE   

 ... PRODUCTES LOCALS

  ... POBLES 

 ... TRANSPORTS

 ... RESTAURANTS

 ... ARTESANIA D'ART

 

Aquesta terra de contrastos, juntament amb Mont-Louis, la major ciutat fortificada a França, l'altiplà boscosa i costeruda Capcir benvinguda a la vall i el Conflent superior increïble.

Destinació de vacances ideal durant tot l'any, la muntanya català ofereix durant tot l'any una gran quantitat de llums i colors. veurà a cantar i ballar torrents en les roques buides, llacs cristal i muntanyes vibren sota la carícia del sol, les estacions més càlides. A l'hivern, l'atmosfera canvia i presideix les estacions d'esquí blanques i senders per a raquetes de neu demanar prestat.

La nostra àrea és també un paradís on tots els esports i activitats culturals s'oferiran. Aquestes són també les capelles de pedra i esglésies romàniques, Fontrabiouse cova, el pic de Madres i mil altres coses per descobrir.

Un notable patrimoni natural preservat, que combina els beneficis de l'aire fresc i el sol són tots els actius per a una estada agradable!

Descobreixi una àmplia varietat de paisatges, una gran riquesa natural (isard, el gall fer, la genciana, orquídies, rododendres ...) i diversificada (garriga, pastures d'estiu - pastures i muntanyes de gran altitud).

Diversos vèrtexs estan esperant : el Cambre d'Aze a Conflent superior, el Madres de Garrotxes, el Carlit massiu amb dues Perics del Capcir.

arquitectònic,  gastronòmic, històric, cultural i esportiva, nostre patrimoni és rica en diversitat i ofereix sabors autèntics i identitat especial per vostre estada al Pirineu català ! ...

BENVINGUTS AL CATALÀ Pirineus!