Presentació

Fundada el 1997, la Comunitat de Comunes Capcir - Top Conflent és una agrupació de 16 municipis amb uns 2.700 habitants.

Una mica d'història El 17 de desembre de 1997, la Comunitat de Comunes Capcir - Top Conflent es va crear per ordre de la prefectura. En aquest moment, es compon de cinc municipis: Caudiers de Conflent Fontrabiouse Espousouille-la Llagonne, Matemale i Dir El 1999, Formigueres Puyvalador i unir-se a la Comunitat. El 2000, va ser el torn de Sansa, Forcats St-Pierre-dels i la cabana del. A l'any següent, 5 municipis estan entrant a: Eyne, Mont Louis, Avions, i Sauto Railleu. Finalment, el 2006, és Ayguatébia, que va venir a augmentar el nombre de municipis a 16 membres. L'agrupació dels 16 municipis que representen un territori de 2.700 habitants permanents de 30.000 hectàrees. 16 municipis per a una política comuna  La Comunitat pot fer tants municipis que no poden fer-ho sols. També considera el territori com una entitat global que afecten a tots presents i futures. Municipis amb menys de 500 habitants designarà dos delegats titulars i dos suplents. Municipis amb més de 500 persones nomenar tres delegats titulars i tres suplents. Els funcionaris electes que formen part del Consell de la Comunitat i són 33 en total. Pel seu vot, establir el diàleg sobre polítiques en l'àmbit de la Comunitat de Comunes. El funcionament del Consell de la Comunitat és idèntica a la d'un Consell Municipal. Es triarà als Presidents de les Comissions de Treball. Aquestes comissions tenen el mandat d'estudiar els projectes, proposar a la votació del Consell a la Comunitat i per vigilar la seva aplicació.
El Consell de la Comunitat també es tria a una oficina per a l'administració de l'actualitat.

Els eligits

Els agents

Moltes missions Els municipis membres de la Comunitat va fer una transferència de les seves competències en l'àmbit comunitari. En fer clic a cada enllaç de sota, a aprendre les habilitats de la Comunitat de Comunes, els èxits i els comitès de treball relacionats amb:
Endegament de l'espai

La Comunitat de municipis Capcir -Alt Conflent t'escolta i et fan disposada a participar en la vida comunitària. Més informació