Sejour pour le site ''

La Reserva Natural de la Vall d'Eina

L'objecte d'una reserva natural, és de protegir els medis naturals destacables o amenaçats : fauna, flora, sòl, aigües, minerals i fòssils, sobre terra, sota terra o a mar, via una reglamentació adaptada tenint en compte el context local.

Sejour pour le site ''

El gall fer

El gall fer és un gallinaci dels boscos de coníferes que no pot ser confós mercès al seu cap i al seu coll massius, la seva cua àmplia que desplega en ventall com un gall dindi, les seues potes curtes però molt robustes. El mascle té un plomatge bru-negre amb reflexos verds i violetes...

Sejour pour le site ''

Les torberes

Una torbera és una zona humida caracteritzada pel seu tenor molt forta en matèria orgànica, poc o no descomposta, d'origen vegetal. És un ecosistema particular i fràgil les característiques del qual en fan un pou de carboni, ja que hi ha més síntesi de matèria orgànica que degradació.

Sejour pour le site ''

Els paratges Natura 2000

Amb la constitució de la xarxa Natura 2000, Europa s'ha llançat a la realització d'una ambiciosa xarxa de paratges ecològics els dos objectius de la qual són : preservar la diversitat biològica i revalorar el patrimoni natural dels nostres territoris.

Sejour pour le site ''

La Perdiu blanca (Lagopus muta pyrenaica)

Els lagopus tenen l'aspecte general de galls fers petits o de faisans. Contràriament a la majoria dels ocells que no en tenen més que dos, les perdius blanques revesteixen tres plomatges en el curs de l'any.

Sejour pour le site ''

El paratge classificat de la Bullosa

L'estany de la Bullosa i la seva rodalia és un paratge natural classificat des del 24 de juny de l1976 al Títol de la llei del 2 de maig del 1930. "Paratge classificat és una etiqueta oficial francesa que designa els paratges naturals l'interès paisatgístic, artístic, històric, científic, llegendari o pictòric excepcional del qual ustifica un control qualitatiu sota la forma d'una autorització prèvia per a les obres susceptibles de modificar l'estat o l'aparença del territori protegit.

Sejour pour le site ''

El paratge classificat dels Camporrells

Al lloc mateix, ajuntant un decorat d'excepció d'estanys d'altitud amb aigües de cristal a la grandària del Puig Peric, encisarà els amants de la passejades i dels paisatges grandiosos. L'hivern l'indret és un rodal ineludible d'esquí d'excursió.

Sejour pour le site ''

Parc d'animals dels Angles

Descobrireu en els camins organitzats del Parc d'animals tots els animals específics de la fauna pirinenca.

Sejour pour le site ''

Cova de Fontrabiouse

Durant millers d'anys l'acció de l'aigua ha dissolt la roca cavant galleries subterrànies d'una bellesa incomparable. La gruta de Fontrabiouse us oferirà un viatge inoblidable sota el Capcir.