Font-Romeu

Font-Romeu

Una mica d'història ... Font-Romeu s'explica per dos paraules "Fons" i "Romeu", la primera designació d'una font i la segona un pelegrí. La font està situada a l'ermita, on es troba una Verge. Una capella va ser construïda en el lloc on vénen molts pelegrins . Romeufontaine La regió està composta per tres llogarets. Del sud al nord, de manera que la menor de les elevacions més altes són: - Via, que inclou principalment les granges - Odeillo, en què se situa la ciutat - Font-Romeu, construït a l'any 1900 amb el Gran Hotel Plus a l'est de Font-Romeu, hi ha l'ermita, el pelegrinatge i l'origen de Font-Romeu. Pujant cap al nord és el clima i els esports de l'escola secundària, i després Cranberries amb l'estació d'esquí de Font Romeu.

està format per tres llogarets. De sud a nord : Via, que inclou principalment les granges, Odeilloon se situa l'ajuntament, Font-Romeuconstruït l'any 1900 amb el Gran Hotel.
 
El veritable punt de partida del llogaret és 1903 durant el qual es van construir algunes xalets. El lloc se'n diu "Els xalets de Odeillo".
 
El 1910 es va llançar la idea de construir un gran palau modern. El 1911, la Lliga dels Ferrocarrils i Hotels Muntanya emprèn la construcció del "Grand Hotel". Finalitzades tres anys després, que abrió les seves portes al juny de 1914.

 
A més a més, l'equip de la ciutat per als esports d'hivern. El 1920, Font-Romeu s'embarca en la creació d'un complex turístic a l'estiu i l'hivern. 1937 el primer teleesquís
donar la seva primera volta de la manovella. Postguerra va a popularitzar Font-Romeu, esports d'hivern, l'estiu i el clima.
 
L'èxit d'aquest gran resort de muntanya es va llançarEn els anys que van seguir han sorgit molts altres xalets, portant la construcció d'un complex esportiu de la ciutat, les escoles, les empreses, el govern ...

Mairie de Font-Romeu
Avenue Professeur Trombe

Tél. : 04.68.30.10.22
Fax : 04.68.30.24.82
Mail: mairie@font-romeu.fr

Office de tourisme de Font-Romeu
82 Avenue Emmanuel Brousse

B.P. 55
66122 Font-Romeu Cedex
Tél. : (0)4.68.30.68.30
Fax : (0)4.68.30.29.70
Mail: office@font-romeu.fr
Site: www.font-romeu.fr