Benestar - aigua...

bains

La natura a us oferirà l'aigua sota totes les seues formes. Neu, salts d'aigua i aigües termals perllonguen els beneficis de l'aire pur i del sol que regnen en mestres.

 

 

Els Banys de Sant Tomàs 

L'aigua termal de Sant  Tomàs és classificada entre les més calentes de tipus pirinenc (58° C). És sulfurada, bicarbonatada, rica en fluor, en silici total i en oligoelements. El seu plàncton termal la fa lleugera i suau per a la pell. Aquesta aigua excepcional, naturalment utilitzada, té una acció antiàlgica, descontractant, antial·lèrgica i cicatritzant. La temperatura varia segons les exigències climàtiques : 34° a 38° C.

Termal-centre de lleure. 3 piscines exteriors, aigües termals entre 35 i 37 º, jacuzzi i rampes de dutxes calentes. Preus individuals dels Banys: Adults 7 € - Nens (4-11 anys) 5,50 € - (- 4 anys gratis)
Banys + hammam i jacuzzis: Adult 14,50

Banys de Sant Tomàs 
66 360 Fontpedrosa
Tél : 04 68 97 03 13
Email : bains.de.saint.thomas@wanadoo.fr
Web : www.bains-saint-thomas.fr

 

 

Centre aquàtic i de lleures de Matamala

El Complex esportiu de Matamala proposa a tots aquells que desitgen conservar la forma o que volen trobar-la, un espai de 150m² especialment condicionat per a la pràctica de la musculació. A l'estiu, una piscina de 25m² escalfada a l'aire lliure, i a l'hivern un jacuzzi en exterior escalfat a 35°C us esperen.
Per als qui prefereixen retrobar la forma en versió "dolça", l'espai de lleures proposa una sauna de 4 places, d'estil nòrdic.

www.matemale.fr